Fri frakt på ordrar över 700 kr inom Sve - Skickar dagligen

Vår start

Baserade i den mysiga staden Kungsbacka, är vi stolta över att kunna distribuera Walters Bay högkvalitativa te i hela Europa.

Efter många resor och besök i det vackra landet Sri Lanka skapades nära relationer med flera communities och familjer. 
Det var efter att ha lärt känna de underbara människorna i Walters Bay och se vilket otroligt och viktigt arbete de gör för sina anställda och utvecklingen av de omgivande samhällena som vi ville upprätta en koppling mellan Sri Lanka och de många tedrickarna i Skandinaviska länder.

För att konkurrera med de största teproducenterna i världen lade Walters Bay ett enormt fokus, inte bara på produkterna, utan på den personliga mänskliga faktorn för alla deras anställda och deras familjer. Det är det som har gjort dem så framgångsrika och med en så stabil och pålitlig organisation de har idag.

Walters Bay & T-Bay Nordic

Te i absolut topp-klass med ett syfte - Det är deras filosofi och vision som vägleder dem i varje steg i det dagliga arbetet och deras övergripande strategier. 
Detta har bl.a. resulterat i att Walters Bay vann priset för "Världens bästa te" 2018 i "Global Tea Championship" som hålls varje år i Japan. 
På T-Bay Nordic AB är vi distributörer för varumärket Walters Bay och deras produkter på den europeiska marknaden. Det är vårt jobb och mål att göra det lika välkänt här som det redan är i många delar av Asien och Amerika där de nu säljer cirka 1,5 miljarder koppar te varje år.
Tack vare deras stora produktionskapacitet i kombination med högkvalitativa ingredienser har de förtjänat förtroendet av Coca Cola Company att producera deras isteprodukter.
På efterfrågan av våra kunder har vi tillsammans med dem och Walters Bay tagit fram te med eget märke för olika aktörer, s.k. "private label". Detta har gjorts för hotell, restauranger och distributörer i varierande mängder och utföranden. Med andra ord har Walters Bay kapacitet att uppfylla standarder och behov hos några av världens största företag, lika väl som för mindre nischhotell.

Vårat löfte

Att ekonomiskt, socialt och miljömässigt förstärka odlarnas självständighet är huvudfokus för utvecklingen och det som gör Walters Bay både starkt och unikt. 

Det är inte utan anledning att vi har både Fairtrade- och ekologiska certifieringar för vårt te. Vi erbjuder våra kunder den viktiga möjligheten till full transparens i produktionen av varje kopp te som avnjuts.

På T-Bay och Walters Bay vet vi att dessa värden är grundläggande hörnstenar för en framgångsrik och blomstrande organisation. Med stolta och glada medarbetare förbättras deras livskvalitet, liksom produktresultaten, och överstiger på så vis alla konkurrenters ambitioner om både smak och kvalitet.

Exempel på skyddsnät är bl.a. subventionerade bostäder som anställda och deras familjer tar del av. Detta tillsammans med gratis dagis, skolor och äldreomsorg för familjens medlemmar. Engagemanget och löftet om en hållbar miljö leder till bättre möjligheter för kommande generationer att ärva en blomstrande miljö och natur att ta del av. Till exempel består allt vårt te av handplockade teblad och alltid odlade utan bekämpningsmedel som kan vara skadliga för antingen arbetare eller natur.

För privata hushåll och företag

Som det ser ut idag kommer de flesta av våra privata hushållskunder faktiskt först i kontakt med Walters Bay-te hos några av hotell- eller restaurangkunder. Om du är en av dem, eller bara vill beställa något av vårt utsökta te hem, vill vi välkomna dig och vänligen hänvisa dig till vår webbshop här.
För alla organisationer eller företag som är intresserade av att arbeta med oss och Walters Bay te, läs mer och kontakta oss här.

 
T-Bay About Us Walters Bay Tea

Ibland säger en bild mer än tusen ord. 
Det är vad vi försöker uppnå med denna demonstrerande bild nedan av 
det gamla och de vanligaste leveranskedjorna.
T-Bay Nordic - Stolta distributörer av Walters Bay te

 

E-post

Ekonomi
Christian.erlandsson@waltersbay.se

Försäljning och kommunikation
Wictor.selin@waltersbay.se

Telefon

(+46) 704 151 870

Besöksadress

Energigatan 19
434 47 Kungsbacka, Sverige

Strandvägen 41
11456 Stockholm, Sverige

Postadress

Låda 10161 
434 22 Kungsbacka, Sverige


sv
Language
sv
  • en
  • sv
Currency