Fri frakt på ordrar över 700 kr inom Sve - Skickar dagligen

Köp Walters Bay Te hos T-Bay Nordic - För Företag
Vi har en mängd olika smaker och förpackningslösningar samt med olika sorters skräddarsydda displayer för ditt företag.

Idag distribuerar vi Walters Bay exceptionella te i sex europeiska länder. 

I Sverige är många hotell och restauranger bekanta med distributörerna Martin Servera och Out of Home, som båda erbjuder våra produkter. Att beställa te från Walters Bay genom dem är ett bekvämt sätt att testa och erbjuda något nytt för dina kunder eller din personal. 

Om ditt företag eller din organisation verkar utanför Sverige är det bara att kontakta oss på wictor.selin@waltersbay.se för mer information så sätter vi upp något som fungerar bra för er. Vi har dagliga leveranser och erbjuder direktdistribution till våra kunder också.

Nedan hittar du några referenskunder och platser där du kanske har stött på vårt te.

Walters Bay och Kapacitet

Walters Bay har kapacitet att uppfylla kraven och behoven hos stora globala företag, lika bra som för det lilla nischhotellet. Till exempel producerar de stora mängder isteprodukter för Coca Cola Company, och tillsammans med oss och våra kunder har de utvecklat mindre partier med sitt egna varumärke. Detta har gjorts tillsammans med och för hotell, restauranger och distributörer som vill ha något speciellt och anpassat för just deras varumärke och kundupplevelse.

 

     

 


sv
Language
sv
  • en
  • sv
Currency