Fri frakt på ordrar över 700 kr inom Sve - Skickar dagligen

Leveranstid & kostnad

Inom 24 timmar från ditt köp skickas din beställning till din adress. OEn order levereras vanligtvis inom 2-3 dagar i Sverige och 5-7 dagar inom EU. Vårt lager ligger i Kungsbacka, Sverige, och alla beställningar kommer till dig därifrån. Vi arbetar nästan uteslutande med PostNord och DHL som godstransportörer. 
Alla beställningar över 700 SEK inom Sverige får fri frakt. Beställningar under det har en fraktkostnad på 69 SEK.

Returpolicy

Om du av någon anledning vill returnera din produkt, vänligen kontakta oss på wictor.selin@waltersbay.se så hjälper vi dig med processen. 
Det är vårt mål att besvara alla förfrågningar inom 24 timmar, åtminstone mån-fre. 

För säkerhetsåtgärder - Om din produkt är skadad eller på något annat sätt inte lever upp till dina förväntningar, vänligen dokumentera situationen och inkludera den när du kontaktar oss och vänta med att konsumera produkten. 

Jag ändrade mig. Kan jag returnera eller byta ut produkten?

- Absolut, men vi har vissa krav.
Så länge förpackningen av produkten är intakt och i samma skick som när du mottog den kommer det att gå smidigt att lösa. På grund av hälso- och hygienaspekten måste vi säkerställa kvaliteten i våra produkter. Därför, om plasten eller plomberingen som omger och skyddar produkten skadas eller tas bort, kan vi inte ta tillbaka produkten eller byta ut den mot en annan. Kunden står för returkostnaden och ansvarar för paketet tills det har mottagits hos oss igen.

Kolla in vår sida för vanliga frågor och se om din fråga besvaras där.
Om inte, tveka inte att kontakta oss på: 

Kundsupport

wictor.selin@waltersbay.se 

Grossist- och medieförfrågningar

wictor.selin@waltersbay.se 

Ekonomi 

christian.erlandsson@waltersbay.se 


sv
Language
sv
  • en
  • sv
Currency